21 July, 2008

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT INA & SUAMI


pada 3hb Julai, 2008 yang lalu.. sepupu saya Nurina Binti Mohd Raiemi selamat diijabkabulkan dengan pasangan pilihan hatinya Mohd Zaideh yang berasal nun jauh dari Negeri Di Bawah Bayu.. cane diorang leh kenal & jumpa tu tak dapat lah nak dipasti kan.. apa yang pastinya, majlis persandingan telah berlansung dengan meriah nya.. hmm.. nak tahu tak apa yang wat majlis tu meriah??? satu nya, cousin2 nurina yg suka mencapap tu, hahaha.. kami bergambar sakan tak ingat dunia.. maklum lah, jarang dapat berkumpul bila dah jumpa faham2 jer lah yerr.. selain tu, majlis ni ada joget lambak.. yg menariknya, rombongan lelaki dengan sportingnye mempersembahkan tarian tradisional mereka.. memang unik. mak mertua n pak mertua pun join skali, cayaa lahh.. semoga rumahtangga kalian diberkati Allah S.w.t, cepat-cepat timang anak.. hmm, sapa kata wanita berbadan besar susah dapat jodoh.. sangkaan tu tak lah betul sangat.. masih ada lelaki kat luar sana yang tahu menilai hati budi perempuan tanpa memandang pada luaran semata-mata.. Tahniah!!

Salam Pertemuan..


Assalammualaikum..

Buat pertama kali saya menulis dalam ruangan saya sendiri.. buat kenalan di luar sana, panggil saja saya siti. hmm.. idea nak buat blog sendiri ni atas desakan adik kesayangan saya, yang sentiasa advance.. mariam ariffin, haha..
maklum lah saya ni sentiasa tercicir perkembangan semasa. katanya dengan ada blog ni akan lebeh memudahkan saya berkongsi cerita dan perkembangan terbaru dengan teman-teman rapat.. betul juga, teman-teman dari seberang (Indonesia) sering bertanya khabar & perkembangan semasa saya. klu nak ikut kan takde apa sangat.. hidup saya ni biasa-biasa saja tak ada apa yang menarik punn.. apa pun, salam perkenalan saya hulurkan buat teman-teman baru dan salam kerinduan buat teman-teman rapat yang sangat-sangat saya rindui.. sekian buat kali ini.. :)