21 July, 2008

Salam Pertemuan..


Assalammualaikum..

Buat pertama kali saya menulis dalam ruangan saya sendiri.. buat kenalan di luar sana, panggil saja saya siti. hmm.. idea nak buat blog sendiri ni atas desakan adik kesayangan saya, yang sentiasa advance.. mariam ariffin, haha..
maklum lah saya ni sentiasa tercicir perkembangan semasa. katanya dengan ada blog ni akan lebeh memudahkan saya berkongsi cerita dan perkembangan terbaru dengan teman-teman rapat.. betul juga, teman-teman dari seberang (Indonesia) sering bertanya khabar & perkembangan semasa saya. klu nak ikut kan takde apa sangat.. hidup saya ni biasa-biasa saja tak ada apa yang menarik punn.. apa pun, salam perkenalan saya hulurkan buat teman-teman baru dan salam kerinduan buat teman-teman rapat yang sangat-sangat saya rindui.. sekian buat kali ini.. :)

1 comment: