06 December, 2008

selamat pengantin baru..


assalammualaikumm..

wahh.. hari ni sabtu pertama, seronoknyer tak payah keje.. mana taknye, orang lain cuti setiap sabtu, ofis saya je yang gedik nak keje half day hari sabtu.. alasannye apa?? bos boring duk umah, tak tau nal pi mana.. so, kene bukak ofis!!

hari ni, hari berbahagia buat seorang sahabat saya, Sasha @ Azreen Binti Mohd Naspu dan pasangan nye sapa ntah saya tak ingat. sasha ni org batu pahat.. tp jodohnye nun jauh dari sarawak sana. Saya kenal sasha kat court, 1st time jumpa ehh.. ehh.. comey nyer dak ni, terus saya tegur. rupa2nya sama-sama chambering. dari situ kami bersahabat hingga lah long call pun sama2.. (yang kat tengah tu lah Sasha..)

buat sasha, selamat pengantin baru, maaflah kerana ada komitmen lain saya tak dpt nak dtg sama2 meraikan hari bahagia awak.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. tahniah.. :)

No comments:

Post a Comment