22 April, 2009

put.. put.. kena tahan wad





Laa.. cian buah hati pengarang jantung saya yang sorang ni!! put put kena tahan wad.. sapa put put ni??

Nama penuh put put, "PUTERI SEHA NABILA".. nama manja dia put put.. family saya memang dah lama tak de adik kecil, bila put put lahir kami semua excited, hidup jadi meriah sejak ada put put.. put put memang comel dan aktif.

tapi, sejak minggu lepas, put put slalu meragam.. selalu mengangis. suma orang buntu, napa put put tak mahu minum susu, susah nak tidur.. jadi semua nasihatkan supaya put put dihantar ke hospital.. 3 hari put put kena tahan wad.. cian put put kak siti. rupa2 nya jantung put put ada masalah, ada lubang kecil, alhamdulilah dooktor kata benda tu tak kan bahaya kan nyawa put put kesayangan kami.. insyaALLAH, doktor kata jantung tu akan tertutup sendiri bila put put besar nanti..

mudah2an put put sihat slalu.. kami semua sayang pada put put.. :)

No comments:

Post a Comment