21 May, 2009

happy birthday to my sista.. Joll..




Di kesempatan ni, saya nak mengucapkan selamat menyambut ulangtahun yang ke-24 kepada adik kesayangan saya, Siti Mariam Binti Zainal Ariffin atau nama manja nya kat umah, Joll..

"Joll.. Happy besday to you..."


Sebenarnya, birthday Mariam 19hb Mei, kami adik beradik memang unik skit, saya lahir 19hb April, Mariam plak 19hb Mei, Hawa plak 19hb November, kebetulan kan? Hehehe... memandangkan saya ada interview di Johor Baru pada 19hb tu, jadi kami pun celebrate lebih awal di Pizza Hut, Muar... Tema mini party tu pink colour, jadi kami pun serba pink lah, kekeke. Konon2 nya nak pi karaoke pastu tapi tak jadi sebab suma takut nak masuk dalam pusat karaoke tu, hahaha.. yelah, dah lah suram gelap plak tu, saya rasa tak sesuai untuk kami. Lebih selamat nyanyi kat umah jer. semoga panjang umur, murah rezki, dan bahagia disisi Pejal tersayang.. :)







1 comment:

  1. awatnya gmbr hawa xbanyak?? anyway.. happy besday hawa

    ReplyDelete