05 June, 2009

Rahsia Kasih Sayang Berdasarkan Bulan


hearts Pictures, Images and Photos

ni bukan lah tulisan kita, kita cuma terbaca kat satu website ni, jadi kita nak share lah apa yang kita dah baca.. artikel ni berkaitan rahsia kasih sayang mengikut bulan.. memandangkan kita lahir bulan April, jom tengok apa artikel ni kata tentang mereka yang lahir bulan April..

  • katanya orang yang lahir bulan April ni tak mudah jatuh hati dan agak memilih pasangan
  • selalu memendam perasaan terhadap insan yang dicintai.
  • agak sukar dan malu untuk meluahkan isi hati
  • sentiasa ingin kan perhatian daripada pasangannya
  • sangat lah cemburu orangnya
  • sangat setia kepada pasangannya
  • orang April ni mudah tersentuh, sensitif dan mudah terusik
  • Ni lucu skit, sentiasa menjaga hati dan pandai memujuk.. hehe
  • romantik dan terlalu romantik orangnya, hehe.. lagi lah lucu.
  • sukar melupakan pasangan walaupun berkali-kali dilukai
  • sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangannya
Haa.. nak tahu tak pasangan yang ideal untuk orang yang lahir bulan April?? 4, 7, 11 dan 2.. :)

No comments:

Post a Comment