21 August, 2009

Sakitnya..


high heels Pictures, Images and Photos


Nak mengadu nasib kat kawan kawan ni.. malam tadi kita tak dapat tidur sebab sakit sangat peha ni.. balik semalam check dah lebam warnanya dark purple.. seksanya bila nak sujud & rukuk.. pas kena semalam takdelah sakit bila malam dia berdenyut-denyut plak.. nasib baik ada painkiller, saya makan Ponstan 500mg baru lah leh lelapkan mata.. pagi ni saya pakai sandle Bata jer, had to walk very, very slowly. No high heels shoes this week and maybe sampai next week biar baik betul..

12.30pm : Adalah hamba Allah ni katanya malam tadi bermimpi telah digilis bas. So, hari ni dia belanja semua staff dia makan tengahari "konon" nak menyucikan dosa lah ringkasnya. Alhamdulillah, dah rezeki kami... tulah, semalam kurang ajar ngan aku.. tau takut, hehehe..

1 comment: