30 August, 2012

Salam Aidilfitri, 2012

Assalammualaikum,

Wahh, pejam celik sudah Syawal ke berapa kita berada yea? Syukur Alhmadulilah saya masih diberi peluang oleh Allah SWT untuk merasai nikmat berhari raya bersama keluarga tercinta..

Tahun ni tahun kedua saya beraya sebagai isteri kepada En. Sharifuddin. Tahun ini juga tahun kedua saya beraya di rumah mertua. Sudah menjadi tradisi keluarga saya, ibu dan ayah saya akan beraya di rumah keluarga ayah di Petaling Jaya. Jadi saya tak dapat lah ikut mereka beraya sekali. Saya harap tahun akan datang saya dapat beraya bersama ibu bapa saya pula.

Tak kisah sebenarnya beraya kat mana pun, yang penting suami mesti ada disisi barulah kemeriahan tu terasa. Saya juga bersyukur kerana hubungan saya dan ipar duai bertambah baik berbanding tahun-tahun lalu. Harapan saya semoga kemesraan ini berkekalan hingga akhir hayat.
 
 
Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca yang menyinggah ke blog saya ni. Jemput datang berhari raya di rumah saya pada 1hb September ini, saya akan mengadakan Rumah Terbuka buat julung kalinya, gambar akan diupdate kendian, hehe.. ;)

4 comments:

 1. salam,

  eid mubarak, kepada cik iti, ops puan iti dan suami.

  the dessert flower

  ReplyDelete
 2. Moga ditahun hadapan dpt beraya bertiga plak kot... lg bertambah meriah... Selamat Hari Raya Aidilfitri...

  ReplyDelete
 3. siti arifin, sy nora xclassmate masa sek menengah dulu.nice see u here again.how life???

  ReplyDelete
 4. siti arifin, sy nora xclassmate masa sek menengah dulu.nice see u here again.how life???

  ReplyDelete