19 May, 2013

Mineral Coffee

Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat meng galakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.
 
 
Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
 
 
Apa kebaikan Mineral Coffee ni? Jom saya kongsikan bersama anda.. Happy reading yea.. :)
 
 
 
 
 1. Garam buluh sangat bagus utk kesihatan kita, orang Cina makan dan minum garam buluh utk bagi panjang umur. Ia dapat meningkatkan kesihatan kita.
 2.  
 3. Garam buluh juga bersifat sangat beralkali. Jadi ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita Nak tahu tak, kalau kita minum waktu pagi, kita akan rasa kenyang sampai tengahari. Kalau kita busy kita boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit..
 4.  
 5. Minum Mineral Coffee ni memudahkan kita untuk membuang, memang lawas!!
 6.  
 7. Apabila sel-sel badan kita buat 'kerja' secara optimum dalam keadaan yang beralkali, sel-sel yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik
 8.  
 9. Kalau anda tengah demam atau rasa sakit kepala, cubalah secawan.. memang sakit kepala akan hilang. Kalau demam pula, kita akan berpeluh-peluh, InsyaAllah cepat sembuh..
 
NAK ORDER??
PM SAYA DI FANPAGES ZULLIAH SHOPPE ATAU SITI ARIFFIN..
   
 

1 comment: