13 July, 2013

NAK KEMBALIKAN DARA?? KEMBALI PERAWAN PERSIS MALAM PERTAMA???




Imagine la.. 'repair dara' tanpa kesakitan, tanpa suntikan, tanpa makan ubat ntah apa2 rasa, tanpa kesulitan dan buat sendiri tanpa bagi org lain sentuh kita ‘punyer’ dgn harga TERSAAAAANGAT MURAH!! WOW! Ajaib!



KEISTIMEWAAN BIO EVER


Krim Bio Ever ni 100% dr herba iaitu ekstrak (SPF++) pegaga, daun kaduk, pitera beras, soya bean, aloe vera & ginseng. Di adun dgn cream nano, so sgt halus dan sgt2 cepat meresap dlm salur darah... ia akan membawa kebaikan2 ekstrak herba2 tadi bersama2 ngan oksigen (perjalanan darah yg lancar bermakna oksigen juga bnyk di bawa bersama) So sel2 kita akan di 'induce' dgn kebaikan ekstrak herba2 tu & juga oksigen. Bila sel2 kita bnyk oksigen dan cukup nutrien, ia ' terpaksa' jadi sihat & segar. Dah ‘sihat’ & ‘segar’ tu yg jd ‘RAPAT’ & ‘KETAT’ ‘TERANGKAT”!


FUHHHH…PERASAAN SEPANTAS KILAT!!!5 MINIT SELEPAS SAPUAN AJAIB BIO EVER!


Dulu nak menyendeng suami..buat DERK je kan..hm..xkan nak berterusan macam tu..penangan BIO EVER, ‘secolet’ je..suami tak tertahan nak goda isteri plak kan??Sudah..org pompuan..nak jual MAHAL tak payah dah.. ‘ikat’ haty suami sungguh2 sebelum org lain TAMBAT!

Meh nak share sikit..apa yang wanita2 perawan ni cakap selepas MALAM PERTAMA guna Bio Ever Nano Cream!>>

>>Pn. Ema Diana (27 Thn)- Yer sgt2 berbaloi!!. Bkn senang nk jd perawan bila dh berank 2 kawen dh nk masuk thn ke 9 en hubby syg mcm br smlm nikah! Huhu rugi klu x cuba!!

>>Pn.Azura Nor (44 Thn) -'repair' dgn mudah dan berkesan!!tak pyh labur beribu utk buat di klinik pakar!Bio Ever 1 sapuan jer!berbaloi2..

>>Pn. Norzizah (46 Thn)-Husband kta rasa lain & luar biasa!!yelah..dah beranak 7..suami rasa mcm anak Dara!

>>Pn. Siti ( 31 Thn)- Bio Ever, pengikat kasih suami! dah cuba baru tahu! cantik luar dan dalam!! Sekarang ni suami kerja jauh mana pun usaha balik awal! Tak macam dulu2..kena call baru berkejar balik!

>>Pn. Badariah (50 Thn)- Dah Monopaus pun kembali perawan! Syukur..mmg kembali perawan macam muda2 dulu! Tak sakit..rasa enjoy jer..Pakcik pun suka! Macam tak percaya satu sapuan tepat jer!

ORDER NOW!!
Harga pasaran RM220 
(Tidak termasuk kos pos)

11 July, 2013

BB PLUS COLLAGEN: RAHSIA KECANTIKAN TANPA SUNTIKAN



MUKA KUSAM? KAWAN CAKAP NAMPAK TUA? SAKIT SENDI? 3 HARI NAMPAK KESAN, SELEPAS 1 KOTAK KAWAN AKAN JELES, DAN 'TERPAKSA' CAKAP CANTIKNYEEEE!!!

Dr Safinat Saadan, Doktor Perubatan, Muadzam


"Memang terujaaaa, minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus ,lembut,jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar,tak pakai make-up pun kulit memang 'glow' semulajadi,saya sangat sukaaa...."


 

KOLAGEN IKAN TERHIDROLISIS YANG SAIZ MOLEKUL HALUS, SERAPAN CEPAT KE SEL-SEL DAN 3 HARI DAH NAMPAK BEZA
 

Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena, mudah di bawa & di sediakan >> sgt sesuai untuk semua golongan terutamanya para Professional & mereka yang sibuk dan 'menyebuk'...hehehe. Untuk yang sakit sendi dan lutut pun boleh. Bukan sahaja muka cantik dan gebusss, badan pun sihat walafiat.

Dr Kamesah Omar, Doktor Perubatan, Kajang>>
 

"Syukur dpt add value kpd ramai pesakit/pelanggan di klinik sy... terlalu banyak KOLAGEN di pasaran, tp baru jumpa yg SEDAPP, MUDAH DIMAKAN, KHASIAT & sgt cepat ketara...most of my clients dah bertukar ke BBPlus Collagen sbb WRINKLE/KEDUTAN DITEPI MATA CEPAT SGT HILANG, PIGMENTATION PUDAR, LUTUT DAH TAK SAKIT, even yg sdg ambik master/PhD /exam MENDAPATI bahawa INGATAN/MEMORY BERTAMBAH KUAT ..senang nak ingat/nak absorb elmu..tq Allah..."

MENGAPA BB PLUS COLLAGEN PILIHAN TERBAIK?




 
1~ Hanya 1 paket (5g) sehari
2~ Diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi.
3~ Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.
4~ Mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.
5~ Juga mengandungi ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.


 
LAGI TESTIMONI PENGGUNA BBPLUS COLLAGEN :

Pn Noriza Jalaludin;
 

"Dan yang paling teruja apabila doktor menegur umur dan bertanya saya gunakan produk apa? Dia teka umur saya 30-an… alhamdulillah, saya mendapat penampilan dan kesihatan yang tidak ternilai harganya dalam usia yg mencapai 50-an ni"

Pn Siti Salmah, jurutera
 

"Saya ada masalah kulit yg sgt2 kronik..semua jenis rawatan termasuk ‘laser’ & mcm2 dh cuba..tapi mcm tak percaya bila amik bbplus struktur kulit mmg nmpk sgt berbeza..kwn2 kat opis ramai yg tegur.."eh, muka ksal skrg lain laa..mcm pinky pinky gitu" dlm ati ya Allah syukur sgt..alhamdulillah.. Lagi satu kulit tapak kaki pun jadik halus n ala2 lembab..best sgt2."

Dr An Nissa, Temerloh;
 

~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak... lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!

kolagen terbaik di klinik saya guna injection harganya RM600 harga doktor..belum harga customer!!! so... pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

Pn Shalita, jurutera;
 


"Tuntutan kerjaya mendedahkan tindakan kasar matahari pada kulit muka, saya mengalami jeragat yang sangat ketara. Sebelum ini saya pernah beberapa kali melalui rawatan laser. Adoi! Tahu betapa sakitnya rawatan laser ini, selepas rawatan tiga hari tak boleh keluar rumah nt rasa kulit terbakar … SAKIT! SAKIT! SAKIT! Tetapi dengan BBPlus … belum pun habis sekotak, banyak perubahan!

Kata orang, tak tumbuh tak melata … mana2 saya pergi ada saja yang menegur, abang yang jual telur kat pasar tu pun tanya apa yang I pakai kat muka! Kalau BBPlus boleh mengatasi rawatan laser dengan harga yang jauh lebih murah, mengapa tunggu lagi."
                                                

                                                ORDER NOW!!
                   Harga pasaran RM180 
                  (Tidak termasuk kos pos)

PM SAYA DI FACEBOOK~ SITI ARIFFIN.. :)

09 July, 2013

Bio Cleanz: Multipurpose Spray


Assalammualaikum dan salam sayang buat semua pembaca blog saya.. muahhh

Saya nak ucapkan SELAMAT BERPUASA dan SELAMAT BERIBADAH kepada semua.. semoga bulan yang mulia ni memberi kita 1001 keberkatan, InsyaAllah.. 


Hokeyy, untuk perkongsian hari ni saya nak share satu produk best dengan anda semua.. 


BIO CLEANZ MULTIPURPOSE SPRAY


Apa dia Bio Cleanz ni??? Bio Cleanz ni rangkaian penjagaan rumah berasaskan 
Ekstrak Sea Ion

Jemput baca info di bawah yea.. :)



Apakah itu Ekstrak Sea Ion?

Sea Ion adalah merupakan konsentrasi garam air laut yang melalui pemgekstrakan khas yang menghasilkan kandungan mineral yang tinggi. Ia bebas daripada bahan-bahan pencemar seperti petrokimia, bahan pengawet, agen pembuih, pewangi dan pigmen. Siri penjagaan rumah BioCleanz adalah komited untuk menjaga kesihatan sejagat melalui penggunaan bahan-bahan pembersih yang bebas daripada toksik, mempunyai ciri-ciri anti-bakteria, serta memelihara alam persekitaran.


Penemuan Sea Ion mendapat Pensijilan Eco daripada Persidangan Antarabangsa Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) serta Pertubuhan Kesihatan Perikatan WFPHA 2000 yang dianggotai oleh Taiwan, Singapura, China, Hong Kong, dan Jepun yang dibentuk sejak tahun 1995. Sea Ion juga lulus dalam pemeriksaan piawaian EU (kategori gred makanan) serta disahkan sebagai detergen mesra alam. Penghasilan Sea Ion digabungkan dengan teknologi pengekstrakan mentah oleh Pejabat Penyelidikan Eropah dan Amerika Syarikat sejak tahun 1991.


Bagaimana BioCleanz dengan Ekstrak Sea Ion dapat memelihara serta memulihara alam sekitar?






Pembersih berunsurkan bahan petrokimia digunakan secara meluas di seluruh dunia. Ia telah menjadi bahan keperluan seharian dalam setiap keluarga. Kajian jangka panjang yang dijalankan oleh Pertubuhan-pertubuhan Kesihatan Sedunia dan negara-negara maju (terutamanya Jepun) mengesahkan bahawa penggunaan petrokimia dalam jangka masa panjang akan membawa kemudaratan kepada persekitaran ekologi dan kesihatan manusia. Dua ancaman utama yang dikenalpasti:


1.Pencemaran bumi: Telah disahkan bahawa lebih daripada 70% pencemaran tanah, sungai dan pemerosotan kualiti air adalah disebabkan oleh penggunaan dan pembuangan sisa-sisa pembersih petrokimia ke dalam air. Pembuangan dan pengumpulan sisa-sisa dalam jangka masa panjang telah menyebabkan alam sekitar lebih tercemar, berubah menjadi persekitaran yang berasid, berbau busuk serta menjadi tempat pembiakan bakteria dan virus.

2.Mutasi gen dan DNA manusia: Serangan bahan-bahan petrokimia terhadap kulit manusia akan menyebabkan pelbagai penyakit kulit dan melemahkan sistem ketahanan badan.
BioCleanz dengan Ekstrak Sea Ion ialah pembersih yang mesra alam, sihat dan cekap!




Siri produk penjagaan rumah BioCleanz dengan Ekstrak Sea Ion:

  • Tidak mengandungi bahan-bahan toksik
  • Tidak mengandungi ejen pengawet
  • Tidak mengandungi ejen pembuih yang berbahaya
  • Tiada bahan petrokimia yang memudaratkan kesihatan manusia dan alam sekitar
  • Diperbuat daripada wangian semulajadi
  • Diperbuat daripada bahan yang boleh dikitar semula dan mesra alam
  • Mempunyai ciri-ciri anti-bakteria, pembasmian kuman dan pensterilan yang hebat

Sangat sesuai digunakan untuk membersih serta mensterilkan bahagian-bahagian atau tempat-tempat yang sukar dibersihkan ataupun sensitif. Pelbagai kegunaan Multi Purpose Spray adalah seperti:

  • Membersih serta mengharumkan tingkap dan peralatan kayu seperti perabot
  • Membersih serta menyegarkan haiwan peliharaan
  • Membersih serta mengharumkan kawasan dalaman rumah, pejabat, bilik mandi dan ruangan lain dengan cara membasmi bau busuk
  • Menyegarkan baju, kain dan pakaian
  • Membersihkan peralatan rumah yang sukar dan sensitif seperti ketuhar dan ketuhar gelombang mikro
  • Menghalang pertumbuhan kulat yang menyebabkan bau hapak
  • Membersihkan barangan perhiasan diri seperti barangan kemas, jam tangan dan sebagainya 
  • Menyegarkan serta mensterilkan kasut

Pengalaman saya dengan Bio Cleanz


Saya memang gunakan Bio Cleanz utk membantu saya mengemas rumah.. spray dan lap saja! mudah sangat!!
Saya gunakan untuk mengelap tingkap, dapur, sembur pada cadar dan sarung bantal bau dia memang segar dan wangi!!

Jangan terkejut saya gunakan BIO CLEANZ untuk bersihkan kucing-kucing saya.. EE, KIKI dan FIFI..  kenapa saya berani gunakan pada kucing saya?? 







Sebab BIO CLEANZ  

*Safe & Gentle!
*100%biodegradable!
*Anti-bacterial!

BERMINAT NAK DAPATKAN BIO CLEANZ???


JANGAN SEGAN SILU, ADD SAYA DI FACEBOOK 
SITI ARIFFIN UNTUK FREE INFO.. :)

04 July, 2013

40 tips for Happy Healthy Life



Assalamualaikum buat semua pembaca blog saya yang budiman..






Saya melalui bimbingan SiCa Life's team telah menyediakan perkhidmatan yg anda perlukan setiap hari!

Tidur yg berkualiti bersama BVSM! Membantu pulihkan imsomnia, legakan stress, tingkatkan tumpuan dan melancarkan perjalanan darah.

Program V3SR utk re-programming body system ke tahap optimum!

Minuman bertenaga & relax MINERAL COFFEE! No. sugar. No Cholestrol. No Preservatives.

Penjagaan usus yg sihat LACTOLITE sbg program diet yg sihat! Kandungan vitamin Prebiotik & Probiotik yg cukup penting utk meningkatkan sistem imunisasi tubuh!

MAHARANI rahsia cantik dalam & luar.

BIO EVER krim ajaib 1001 kegunaan! Terkenal sbg 1st aid medicine & krim perawan!

Khidmat Rundingan kesihatan & kecantikan percuma dr well-trained Consultant SiCa Life. On-9/Offline. Anywhere.. Anytime.

Berminat untuk tahu lebih lanjut?? 
Jangan segan, add saya di Facebook ~ Siti Ariffin