15 August, 2013

RAHSIA KULIT HALUS GEBU: VIRGIN COCONUT OIL

KULIT KUSAM TAK BERMAYA???

KULIT BERMINYAK PENUH JERAWAT??

TONA KULIT TAK SEKATA???

INGINKAN WAJAH CERAH, HALUS DAN GEBU????

JOM BACA INFO VIRGIN COCONUT OIL...


Assalamualaikum semua..

Hari ni saya nak kongsikan satu produk hebat yang dah ada dalam pasaran..

VIRGIN COCONUT OIL CATALYST

Saya bukan sahaja agen Catalyst malah saya juga pengguna tegar VCO ni.. Meh saya kongsikan apa itu VCO..







VCO ni istilah dalam Bahasa Melayunya minyak kelapa dara. Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi.

 Memang bagus sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit kita.Pengambilan VCO secara umunya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, dan tona kulit tak sekata.

VCO gak dapat menyeimbangkan hormon dalam badan, mencegah penyakit seperti deman, selsema, batuk dan boleh mengawal masalah selera makan yang terlalu tinggi atau tidak selera makan mengikut kadar metabolisme badan individu.

Antara kebaikan  VCO yang dirasai oleh penggunanya;-


  •         Menghilangkan parut jerawat dan stretchmark bagi pada perut wanita yang hamil.
  •         Masalah kulit berjerawat, berminyak, dan kering berkurangan.
  •         Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  •         Jerawat cepat kecut dan susu
  •         Mengurangkan keguguran rambut.
  •         Rambut lebih sihat dan bermaya
  •         Mengembalikan berat badan yang ideal dengan meningkatkan atau menurunkan berat badan
  •         Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  •         Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  •         Melindungi tubuh daripada kanser.
  •         Sistem penghadaman lebih baik
  •         Melawaskan masalah buang air besar & sembelit
  •         Batuk dan selsema cepat hilang dengan menguatkan sistem imun tubuh
  •         Mengurangkan masalah tidur berdengkur
  •         Mengurangkan senggugut
  •         Kesuburan lelaki dan perempuan
  •         Kitaran haid lebih teratur

Anda ada masalah seperti kat atas ni??? 

saya syorkan anda cuba VCO..


 

Saya berani sharing kat blog ni selepas penambilan teratur selama 3 bulan.. Satu hari saya makan 2 kali pagi dan petang, satu biji setiap pengambilan.. Alhamdulilah, sedikit demi sedikit perubahan telah saya rasai dan bukan saya syok sendiri, family dan rakan-rakan terdekat mula bertanya perubahan kulit saya.

Mula-mula suami saya.. dia kata pori-pori muka saya dah makin kecil... suami juga ada perasan saya dah tak berguling menahan period pain.. syukur, masalah senggugut saya pulih.

Pastu masa saya balik kampung, mak ada tanya jugak.. "Ko pakai bedak apa, nampak licin muka??"

Adik perempuan saya pun tanya.. "Kakti ko makan apa?? kulit ko makin putih, x de jerawat"

Tak nak syok sendiri saya selak kain, tengok bekas-bekas kudis kat kaki saya.. TQ Allah, bekas-bekas kudis saya masih ada tapi semakin pudar.. 

Dekat ofis pun sama, kawan-kawan kata kulit saya makin bersih.. bila saya cakap saya makan VCO, terus mereka order dari saya..

Dari situ, saya percaya dengan Izin Allah VCO serasi dengan diri saya dan membantu mencantikkan kulit saya.. Alhamdullilah..  

Saya akan kongsi banyak lagi manfaat VCO dalam post-post akan datang.. nantikan.. :)

Sapa-sapa nak cuba VCO atau nak info lanjut, 
boleh pm saya di facebook..

No comments:

Post a Comment